Vil du gerne have lidt ekstra penge i baghånden

Hvem har ikke tænkt at det kunne være dejligt med lidt ekstra penge i baghåneden, især hvis man lige har set noget man godt kunne tænke sig, men umiddelbart ikke synes man har råd til. De fleste mennesker kender nok til denne følelse, men man kan jo gøre noget ved dette “problem”. Det bedste vil selvfølgelig spare lidt op hver måned, så man har lidt ekstra penge til netop den slags udgifter, men for mange bliver det kun ved tanken med den opsparing. Grunden til den manglende opsparing skyldes ofte at man har en økonomi der fungerer dog uden at have lidt ekstra til pludselige indkøb og føler ikke at det er nødvendigt sådan i det daglige. Men kniber det med at lave en opsparing kunne man måske gøre noget andet for at få lidt i baghånden.

En kassekreditt tilsluttet sin lønkonto ville være et godt udgangspunkt. En kassekredit er gratis forstået på den måde at sålænge man ikke ha brugt af pengene skal man ikke betale noget, der er ikke fast afdrag eller lignende. Derfor vil det være den bedste løsning. Men nu er det ikke alle der kan få en kassekredit.

Så en anden mulighed er måske at låne et lille beløb hos et finansieringsselskab som man kan have stående til ekstra indkøb. Disse lån er selvfølgelig dyre og man skal være sikker på at kunne betale afdraget hver måned uden at det går alt for meget ud over økonomien.

Endelig kan man også se på hvad et lån af den type koster per måned og så lægge dette beløb til side hver måned som en opsparing, men det tager dog nogen tid inden man får skrabet et beløb sammen det er stort nok til pludselige indkøb.

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar