Sms lån

Sms lån er en super måde at låne penge på hvis du lige står og mangler kontanter

Der er i de sidste 20 år sket en stor udvikling på det mobile marked. Denne udvikling har gjort at man i dag kan lave næsten alt med sin mobiltelefon. Det betyder også at man i dag kan ansøge og modtage sms lån ved bare at sende en sms. Har du overvejet hvad man kan bruge et sms lån til? Læs videre for at høre om positiver og negativer.

Sms lån er nemme at få for alle

Dem der udbyder sms lån kræver som regel minimal godkendelse og er hurtige om at låne dig pengene. Typisk vil et sms lån blive godkendt for alle som ikke står i rki og er over 20 år. Få firmaer tilbyder sms lån til folk under 21 mens visse kræver at man er over 25 år før man kan blive godkendt til et sms lån. Sammenlignet med traditionelle lånetyper er sms lån derfor hurtige og nemme at få.

Sms lån til de små nødvendigheder

Generelt tilbyder de firmaer der udbyder sms lån ikke at du kan låne en formue på den måde, det giver sig selv. Du kan dog ofte komme til at låne op til et par tusinde kroner som du så kan bruge på hvad du lige står og mangler. Det kan være din cykel som du bruger til at komme til og fra arbejde er brudt helt sammen i slutningen af måneden og nu mangler du en ny. Det kan også være du snart blive student hvor du godt kunne bruge lidt ekstra festkroner oveni SU’en den måned.

Sms lån er til hurtig afbetaling

Et sms lån har den fordel at det typisk ikke koster særlig meget at oprette, sammenlignet med bankernes hundrede gebyrer. Den store forskel er dog at sms lån har højere renter. Det betyder dog generelt ikke noget da du kun burde optage sms lån til små indkøb eller nødvendigheder og så betale tilbage inden for ganske kort tid. Skal du bruge et lån med længere løbetid anbefaler vi du kigger på et kviklån i stedet for et sms lån.