Skal jeg tage et SMS lån

Hvis du føler at du er i stand til at håndtere de meget dyre SMS lån kan det sagtens være løsningen for dig hvis du kun skal låne et mindre beløb. SMS lån har et låneloft på 3.000 – 4.000,- kr. Men inden du kaster dig ud i den type at lån vil det være en meget god ide at kigge din økonomi igennem. Lånet har nemlig en meget kort løbetid. Du skal have indbetalt din gæld inden der er gået 30 dage og det kan godt være at du synes at det kan du sagtens klare, du vil måske kun låne 2.000,- kr. Men du skal huske på at de penge du låner bliver trukket på din konto, så du vil sikkert mangle dem i den kommende måned for at få råd til dine faste udgifter. Men hvis du ved at du får lidt ekstra i løn næste gang, vil det ikke være noget problem for dig.

Dengang man indførte SMS lånene, var de beregnet til unge mennesker der hurtigt kunne få nogle kontanter ind på kontoen. Mange kom i klemme økonomisk, netop fordi de manglede pengene til at klare sig resten af måneden og det endte ofte med at de var nød til at låne penge igen og kom ind i en ond cirkel.

Men hvis du er sikker på at du kan undvære pengene næste gang du får løn og kan klare dig med det du har tilbage, kan du godt taget et hurtigt SMS lån hvis du føler at det er nødvendigt.

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar