Mobillån

Mobillån er den hurtige genvej til kontanter

Tro det eller lad være, men der findes en relativ nem vej til 6000 kroner. Her får du en lille guide til, hvordan der kan stå 6000 danske kroner på din konto i løbet af få dage..

Der er kommet en ny form for forbrugslån, som gør det nemmere for forbrugeren at låne 6000 kroner. De nye lån kaldes for mobillån og foregår, som navnet antyder, via mobilen. Det smarte ved disse mobillån er, at din bank ikke behøver at blive inddraget i det. Er du træt af at bortforklare dit forbrug over for din bankrådgiver, så er der nu også en løsning på det. Med disse hurtige lån uden sikkerhed behøver du blot at udfylde et par informationer omkring dig selv, hvorefter pengene ryger ind på din konto. Uden sikkerhed betyder, at du ikke behøver at stille dit hus, bil eller andre værdifulde ting, som sikkerhed for dit mobillån.

Sådan får du et mobillån

Du kan sidde hjemme i sofaen og optage et lån allerede i dag – det kalder vi den nemme vej til 6000 kroner. Når vi siger hurtig lån uden sikkerhed, så mener vi hurtig lån. Normalt går der blot 48 timer fra du sender en SMS til pengene tikker ind på din konto. Det kan næsten ikke gøres hurtigere. Ikke nok med at det går hurtigt, der er også utrolig lidt papirarbejde, der skal udfyldes. Det meste foregår via din mobiltelefon eller computer, hvilket gør at andre ikke kan lure på dine lånevaner. Du kan altså gemme alle lånene på din telefon eller computer, således at du altid har informationerne ved hånden.

Mange nye muligheder med et mobillån

Lån 6000 kroner på den nemme måde i dag og du kan bruge pengene i løbet af få dage. Hvad enten pengene skal bruges på ubetalte regninger, et nyt fjernsyn eller nyt tøj, så rækker 6000 kroner langt i disse sammenhænge. Og det bedste af det hele er, at du ikke skal bortforklare noget til nogen, da de pengeinstitutter, der tilbyder disse hurtige kviklån er fuldstændig ligeglade med hvad du bruger dit mobillån til.