Lån 18 år

Lån 18 år – hvad kan man låne til som 18 årig?

Når man i Danmark fylder 18 år så opnår man fuld myndighed. Det betyder blandt andet at man nu er lovligt i stand til at optage lån i banker og kredit virksomheder. Mange kan ikke styre det i en så ung alder, men for seriøse unge mennesker med godt styr på indkomst og økonomi kan et lån være med til at forsøde livet på den fede måde. Har du drømt om at få din egen lejlighed eller måske et kørekort? Et lån 18 år kan bringe dit liv til det næste niveau.

Er det ved at være tid til at få et lån 18 år til din egen lejlighed

Som 18 årig er du måske allerede ved at være træt af at bo hjemme, og måske ønsker du at prøve at stå på egne ben. Desværre kræver de fleste lejligheder et indskud på 6 måneders husleje, så medmindre du har sparet op, eller har velhavende forældre vil du for det meste have brug for at optage et lån. Det er helt i orden, så længe at du bare har fast indtægt som kan afbetale lånet.
Typisk skal du sørge for at det lån du vælger til egen lejlighed er at lån med forholdsvis lav rente og lang løbetid. På den måde kan du selv som 18-årig overskue at afdrage på lånet, selv med SU eller lignende middelindkomster.

Lån til dit kørekort med et lån 18 år

Når man fylder 18 år er man pludselig gammel nok til at køre bil i Danmark. Et kørekort koster typisk en sjat over 10.000 kr. Du kan faktisk påbegynde kørekortet noget tid før du fylder 18, så du på din 18-års fødselsdag er klar til at cruise ud på vejene. Det er oplagt at de fleste 18 årige har brug for et lån der kan dække køreskoleudgifter, medmindre man som tidligere nævnt altså har en fed opsparing eller måske en velhavende familie. Bemærk i øvrigt at der er lige mange lånemuligheder uanset om det hedder lån 18 år eller lån 19 år.

Der er udover de ovennævnte måder at bruge et lån for 18-årige på, et utal af områder hvor du kan bruge dit lån 18 år?