Køb din nye bolig på tvangsauktion

Går du og tænker på at flytte men er samtidig lidt ked af at bo til leje da det ikke længere er helt billigt, ofte kan man finde et hus hvor udgiften kun er det halve af hvad man giver for at bo til leje. Men du kan faktisk få et endnu billigere hus ved at købe et de er på tvangsauktion. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at købe på tvangsauktion.

Når du skal ud og se på det hus du vil byde på ved tvangsauktionen vil det være en god ide at få en person med som har forstand på huse og køb af huse, du kan nemlig ikke være sikker på den der fremviser huset har kendskab eller viden om huset, det kan nemlig være en advokat eller låsesmed der fremviser og ikke en ejendomshandler.

På huse man køber på tvangsauktion bliver der ikke lavet nogen tilstandsrapport, det vil sige at du ikke har mulighed for at læse om fejl og mangler ved huset, derfor kan det heller ejerskifte forsikres. Du overtager huset som det er med fejl og mangler.

Du skal nøje gennemlæse salgs opstillingen så du ikke kommer til at skulle betale en gæld der er i huset og så skal du huske at der kommer auktionsafgift og tinglysningsafgift oven i det beløb du byder på huset.

Du kan også risikere at slet ikke få huset selvom du har budt på det. Det kan være at ejerne indbetaler deres gæld eller at den pris du byder vurderes af ejer/kreditforening til at være for lav så huset skal ud i en auktion nummer 2, men kommer der f.eks ingen bud der er højere end det du bød første gang vil huset blive dit for det du bød.

Men hvis man vil bruge lidt tid og penge på at gennemgå huset med en fagmand og tage en med til auktionen, kan man gøre et rigtigt godt køb til en fornuftig pris.

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar