Kan man låne penge på kontanthjælp

Det kan være rigtig svært at få økonomien til at hænge sammen hvis man har været vant til en fast lønindtægt og så pludselig ender på kontanthjælp. Udgifterne ændrer sig ikke ret meget, og en ekstra udgift kan vælte hele regnestykket. Mange vil så se sig om efter en mulighed for at låne nogle penge, ofte bliver det de hurtige lån på nettet.

Kan man så låne penge når man er på kontanthjælp?

Ja, det kan man godt. Hvor meget man har mulighed for at låne, er man nødt til at undersøge ved at kigge på forskellige sider der tilbyder at låne penge ud. Her finder man også de krav lånudbyderen stiller til dig.

Inden du låner, så lav et budget der nøjagtig viser hvad du har tilbage når alle faste udgifter er betalt. Den månedlige ydelse er ofte høj og har man i forvejen problemer med økonomien, bliver den ikke bedre med et dyrt lån der skal afdrages hver måned over en periode.

Det kan ske at man bliver nødt til at optage et nyt lå inden ret længe for at have råd til at betale de faste udgifter og afdraget på lånet, og pludselig er man fanget i en ond cirkel med endnu flere udgifter.

Et godt råd: Lån ikke mere end du skal bruge.

 

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar