Hvorfor låne penge online

Man kan jo undre sig over hvorfor så mange mennesker er villige til at oprette et lån på nettet og betale meget høje renter og gebyrer i stedet for at få et lån i banken. En væsentlig grund er finanskrisen. Bankerne er blevet mere kritiske overfor deres kunder når det drejer sig om udlån. Man skal have en særdeles sund økonomi og et fast arbejde så indtægten er sikret langt frem i tiden. Men netop på grund af krisen er mange blevet arbejdsløse og endt på dagpenge eller kontanthjælp. For disse mennesker er et lån i banken så godt som umuligt.

Hvis man spørger folk om hvorfor de tager de dyre online lån, svarer mange at de ikke har lyst til at fortælle deres bankrådgiver hvad pengene skal bruges til.

Andre svarer at det tager så lang tid inden man får bevilliget lånet og får pengene ind på kontoen, det gider de ikke vente på. Det gamle ordsprog siger jo også at tid er penge.

Netop fordi tid er penge burde man nok alligevel ofre tiden på et banklån og spare penge. Selvfølgelig kan man ikke få et banklån på nogle få  timer og man skal møde ca. to gange inden lånet er hjemme. Men regner man ud hvor mange renter og gebyrer man betaler ekstra på de hurtige online lån i forhold til et banklån, vil det kunne svare sig at få banklånet på trods af den tid det nu tager.

 

 

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar