Hvor hurtigt får jeg pengene fra SMS lån

Hvis man står en fredag aften og mangler penge men hurtigt optager et SMS lån og så er der igen penge på kontoen, så bliver man slemt skuffet. Selv om det er hurtigt at optage den type lån, skal visse ting dog undersøges inden man får grønt lys for lånet og pengene udbetalet. Man da alle pengeinstitutter lukker ca. klokken 16.00 og er lukket i week-enden så kan du ikke få dine penge udbetalt.

Selvom det ofte bliver oplyst at man har pengene på sin konto efter ganske få timer er det ikke altid at det kan overholdes.

Hos en del finansieringsselskaber er der en tidsfrist for ansøgning. Hvis du f.eks har søgt og fået godkendt dit lån inden kl 17.00 kan du få dine penge samme dag. Søger du om lån efter f.eks kl 17.00 vil du først kunne få dine penge på næste bankdag. Dette gælder dog kun hvis du har din konto i en bank som finansieringsselskabet samarbejder med.

Hvis du har konto i en anden bank skal du regne med at der kan gå 1 – 2 bankdage inden du får pengene.

Så husk lige at undersøge om der er helligdage eller andet på en hverdag der gør at din bank har lukket og at søge om lånet et par dage før det skal bruges vil nok være en god ide.

 

Posted on by adminTD in Lån til unge wiki

Skriv en kommentar